Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowa Gra

Smalt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mmo

http://www.mpcforum.pl/forum/3-mmorpg/

fps

http://www.mpcforum.pl/forum/11-fpp/

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nie wiem czemu w darmowych grasz umieszczasz WoW,CS 1.6 ,Minecraft skoro te gry są płatne. Polecam ci Arctic Comat :)

Co ? . Wow jest płatny, ale w cs-a możesz grać zupełnie , za darmo .. jest to darmowa gierka.. , chyba, że chcesz se serwer stworzyć , a tak gierka free, a no i minecraft.. nie jest płatne.. chyba, że chcesz kupić premium , albo se kupiłeś orgnialną ,ale jeżeli chcesz grać na serwerach , i nawet tak normalnie , to gierka jest free . Polecam Ci archlord, oraz 4story ; p

gangnamstylen.jpg

Opublikowano

Co ? . Wow jest płatny, ale w cs-a możesz grać zupełnie , za darmo .. jest to darmowa gierka.. , chyba, że chcesz se serwer stworzyć , a tak gierka free, a no i minecraft.. nie jest płatne.. chyba, że chcesz kupić premium , albo se kupiłeś orgnialną ,ale jeżeli chcesz grać na serwerach , i nawet tak normalnie , to gierka jest free . Polecam Ci archlord, oraz 4story ; p

Spierdalaj do swojego majnkrafta bo przeżarł ci mózg . CS jest płatny 3 euro na steam więc jak nie wiesz to wypierdalaj . Elsword

1358177528-U70874.png

Opublikowano

Zagraj w League of Legends lub Microvolts (fps) ;)

BTW. Od ilu postów można pisać komentarze w statuskach <3 ?

1346095172-U269916.jpg

Zwykły szary random | Zwykły szary user

<3

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

4 Story kiedyś pogrywałem, fajna gierka, nawet miła grafika, polecam bo tam nie ma tyle dzieci co na Metinie :)

Prawda tylko teraz zepsuli klimat gry tymi update'ami, poprostu od EG skopiowali

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Na steamie masz APB Reloaded (za free jest) coś takiego jak GTA tylko online

To prawda, i wcale nie trzeba używać realnych pieniędzy da się bez nich grać, tylko wiadomo ta waluta w grze ułatwia ale samemu można praktycznie wszystko zrobić / tylko po jakimś czasie gra się nudna robi (po ok. 2-3h grania) bo za mało misji jest cały czas podłóż bombę, włam się, ukradnij samochód, zabij i dostarcz ;/

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Opublikowano

Prawda tylko teraz zepsuli klimat gry tymi update'ami, poprostu od EG skopiowali

Patrz na daty! Chcesz sobie porozmawiać z kolegą to PW lub GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...